UPDATE 28 november 2021

De Chocoladefabriek en onze studiezaal blijven open, maar het aantal werkplekken wordt verminderd. Ook moet u vanaf 6 november een mondkapje op als u door het pand loopt. Op uw gereserveerde zitplek en bij Kruim mag u het mondkapje tijdelijk afdoen. Verder blijven onderstaande maatregelen gelden.

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het coronavirus, heeft het streekarchief de volgende regels vastgesteld. Klanten kunnen op afspraak de Chocoladefabriek bezoeken om onderzoek te doen en originele archiefstukken te raadplegen. De studiezaal is anders ingericht zodat medewerkers en bezoekers als ze dat willen nog afstand tot elkaar kunnen bewaren. Daarnaast gelden er diverse voorschriften om de Chocoladefabriek voor iedereen tot een zo veilig mogelijke plek te maken. U kunt de voorwaarden op deze webpagina voorafgaand aan uw bezoek lezen.

De openingstijden van de studiezaal zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10:00-17:00 uur. De openstelling op dinsdagavond van 17:00-20:00 uur is tot nader order vervallen. Bezoekers maken bij voorkeur een afspraak via deze agenda of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om onderzoek te doen en archiefstukken te raadplegen. Dit raadplegen kan gedurende een maximale periode van 3 uur in de ochtend en/of middag.

De Chocoladefabriek is ook geopend van 9:00-17:00 uur. Houdt u er rekening mee dat als Kruim wilt bezoeken, dat u binnen gebruik moet maken van de coronacheck-app. Voor meer informatie of overige vragen, kunt u contact opnemen met het streekarchief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0182-521821.

Studiezaal balie
chat loading...